• Kotityöpalvelu
  Kotityöpalvelu
 • Puhdistuspalvelu
  Puhdistuspalvelu
 • Savityö
  Savityö
 • Tekstiilityö
  Tekstiilityö
 • Yhteiset kuvat
  Yhteiset kuvat

AmmE on ammatilliseen erityisopetuksen suunniteltu kuvapankki. Se sisältää oppimateriaalien tuottamiseen tarkoitettuja piirroksia kotityö- ja puhdistuspalvelualalle sekä tekstiili- ja vaatetusalalle. Omaksi osiokseen on nostettu savityöhön liittyvät kuvat. Yhteiset kuvat -osiossa on usealle eri alalle sopivia piirroksia.

Kuvia voi ladata omalle koneelle ja niitä voi käsitellä vapaasti. Niitä ei kuitenkaan saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen. Kuvat ovat vektorigrafiikkamuodossa ja niiden kokoa voi muuttaa jo AmmE-palvelussakin.

Ohje
 1. Etsi kuvia selailemalla AmmEtta tai käyttämällä Hakua
 2. Haku Etusivulla hakee kaikista AmmEen sisältöalueista ja haku sisältöalueella hakee vain kyseisen alueen sisältä.
 3. Napsauta haluamaasi kuvaa ja kuva avautuu omaan välilehteensä.
 4. Anna haluamasi kuvankoko leveys- tai korkeussuunnassa ja napsauta kuvaa.
 5. Kuva muuntuu haluamaasi kokoon.
 6. Tallenna kuva napsauttamalla kuvan päällä hiiren oikeaa painiketta ja valitsemalla ilmestyvästä valikosta "Tallenna kuva levylle tai "Save image to disk".
 7. Anna kuvalle haluamasi nimi sekä valitse tallennuskansio ja paina Tallenna-painiketta. Kuva tallentuu haluamaasi kansioon koneellasi png-muodossa.
 8. Voit myös tallentaa kuvan vektorigrafiikka (SVG) -muodossa ja käsitellä sitä omalla koneellasi. Vektorigrafiikkamuodossa kuvaa voi pienentää ja suurentaa kuvan laadun heikentymättä.